23948sdkhjf

Indretningskoncern henter ny salgschef

Omkring årsskiftet ansatte Input Interior fire erfarne branchenavne for at styrke salgsorganisationen. Nu investerer indretningskoncernen yderligere i form af en ny salgschef med lang merit til Input Interior København.

Således fortsætter den svenskejede koncern altså oprustningen trods nedslående konjunkturer, denne gang med ansættelsen af Tem Ulsing, der kommer med erfaring fra indretningsvirksomhederne Botium og Martela – Best Workplaces, hvor han har haft titel af henholdsvis udviklings- og projektchef samt manager of business development.

– Vi arbejder langsigtet og er overbeviste om, at rekruttering af dygtige medarbejdere med solide netværk og værktøjskassen i orden er den rigtige vej at gå. Tem Ulsing matcher vores profil, og vil med sine kompetencer styrke vores position på det danske marked, udtaler Charlotte Jensen, COO hos Input Interior i en pressemeddelelse.

– Nu tager vi næste skridt i vores planlagte ekspansion, som giver flere muligheder for fortsat at vinde terræn og tiltrække kompetencer. Pt. arbejder vi med flere spændende projekter både inden for den offentlige og private sektor, så fokus fastholdes, og vi er klar, fortsætter hun.

Oprustningen er således udtryk for koncernens ønske om at fortsætte den organiske vækst sammen med kunderne. I efteråret var Input Interior én af udvalgte partnere som underskrev en samhandelsaftale med storbanken, Nordea, og samtidigt er salget ifølge selskabet selv vokset støt de seneste måneder.

Musklerne, som Input Interior i dag repræsenterer, samt muligheden for at blive en del af udviklingen i Danmark, var altså noget, der lokkede for den nytiltrådte salgschef.

– Input interior har et velsmurt maskineri med spidskompetence inden for bæredygtighed, forhandlernetværk og forretningsudvikling. Jeg ser et stort potentiale i virksomheden for at vokse både på Sjælland og i resten af landet, og for mig personligt bliver det en spændende udfordring at styrke organisationen i øst og udvikle salget, siger Tem Ulsing.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065