23948sdkhjf

Kampagne kostede møbelhandler 38 millioner

For en møbelhandler i Houston, Texas, blev et markedsføringsfremstød i forbindelse med Super Bowl en særdeles kostbar affære.
Det der var ment som et forsøg på at løfte indtjeningen, endte med at koste møbelhandler Jim McIngvale et beløb svarende til 38,7 mio. kr. Det skriver ESPN.

Jim McIngvale, der ejer virksomheden Gallery Furniture med to butikker i Houston, besluttede i anledning af den amerikanske fodboldfinale, Super Bowl, at han ville tilbyde sine kunder at få møblerne gratis, hvis Seattle Seahawks vandt kampen. Hvis den anden finaledeltager, Denver Broncos, løb med sejren, skulle kunderne blot betale den aftalte pris. Det eneste krav var, at man skulle købe møbler for et beløb svarende til mindst 33.000 kr.

Desværre for Jim McIngvale og Gallery Furniture endte kampen med en klar sejr til Seattle, og kampagnen har dermed kostet næsten 39 mio. kr. Det svarer til 5 procent af butikkernes årlige omsætning. Trods det store tab betegner indehaveren selv kampagnen som god reklame for ham og hans virksomhed.

- Folk har allerede sendt os videoer, hvor de hopper op og ned i jubel, så jeg er ikke i tvivl om, at det vi taber, er det hele værd, siger Jim McIngvale til ESPN.

Kunderne skal dog væbne sig med god tålmodighed, når pengene skal refunderes. Det kan nemlig kun lade sig gøre enten den 9. eller den 23. februar.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126