23948sdkhjf

Danskere vilde med ZOW 2014

De danske udstillere på den tyske underleverandørmesse erklærer sig yderst tilfredse med forløbet efter de første par dage.
Den tyske underleverandørmesse ZOW fejrer i år sit 20 års jubilæum, og skal man tro bulletinerne fra de danske udstillere, er messen mere aktuel end nogensinde.

- I de ni år, vi har deltaget på ZOW, har vi aldrig haft så god en mandag, og tirsdagen er endnu bedre. Vi har vores nye Tysklands-ansvarlige sælger med, og han har meget travlt, siger Henrik Linneberg fra Front-z.

Tage Odgaard Nielsen fra Frontego udstiller på den danske fællesstand for første gang:

- Vi har ikke haft de store forventninger, men har haft så mange fine henvendelser, at vores deltagelse allerede efter to dage kan beskrives som en succes.

Fakta om ZOW 2014:
485 udstillere fra 32 lande, 56 pct. tyske

50 nye udstillere, 14 produktgrupper

Forventer ca. 12.000 besøgende
Benny Berwald Pedersen fra Gern Glas præsenterer en designnyhed til spejldøre og -låger, der vækker stor opmærksomhed hos indkøberne:

- Det er tredje gang, vi udstiller på ZOW, og nu kan vi se resultaterne af vores satsning på en ZOW-deltagelse. Alle store, tyske badproducenter har allerede været forbi, konstaterer han.

Så trods alle rygter og formodninger om messens eksistensberettigelse må man konstatere, at ZOW fortsat er en yderst vigtig fagmesse for underleverandører til den tyske og skandinaviske køkken- og møbelindustri.

I 2015 finder ZOW i øvrigt sted den 9.-12. februar med en skærpet profil under mottoet „Trends in progress”, som der kan læses mere om på www.zow.de .

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079