23948sdkhjf

Inwido: Danmark er vores stærkeste marked

Dør- og vindueskoncernen har løftet omsætningen med 6 procent i 2014 og melder om stigende markedsandel i Danmark.
Inwido offentliggjorde i sidste uge regnskabstallene for årets tredje kvartal, der bød på en fremgang i omsætningen på 8 procent sammenlignet med tredje kvartal sidste år.

Samlet set har Inwido i årets første ni måned øget omsætningen med 6 procent til 3.495 mio. SEK., mens driftsresultatet (EBITA) udgør 201 mio. SEK mod 219 mio. SEK sidste år.

Rent markedsmæssigt betegner CEO Håkan Jeppsson den nordiske region som opdelt med Danmark og Sverige som de positive historier og især det finske som den negative; ikke mindst som følge af krisen i Rusland.

- Vores præstation i tredje kvartal har varieret på tværs af markeder og distributionskanaler. Danmark er netop nu væres stærkeste marked. Sideløbende med at vi har vundet markedsandele har investeringerne i JNA og Spar bidraget positivt til både vækst og indtjening, siger Håkan Jeppsson, som også fremhæver Irland som et marked i positiv udvikling.

Inwido bevæger sig nu ind i vintersæsonen, som traditionelt er den periode med lavest aktivitet, og det medfører visse tilpasninger af produktionskapacitet og omkostninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079