23948sdkhjf

Fibertex Nonwovens forhandler om køb af Tharreau Industries

Fibertex Nonwovens, der er 100% ejet af Schouw & Co., har indledt forhandlinger på eksklusiv basis med hovedaktionæren i den franske nonwovens producent Tharreau Industries om køb af 85% af aktierne i virksomheden.
Tharreau Industries er beliggende i Chemillé i det vestlige Frankrig og beskæftiger ca. 135 medarbejdere. Virksomheden er noteret på NYSE Euronext Paris og omsatte i 2010 for 400 mio. kr. (EUR 53,7 mio.) Øvrige tal for 2010 er på nuværende tidspunkt ikke offentliggjort.

Ifølge en pressemeddelelse fra Schouw & Co. forventes forhandlingerne afsluttet i løbet af de kommende to uger. Der vil desuden være en række sædvanlige formalia, som skal opfyldes, inden købet endeligt kan gennemføres.

Såfremt købet gennemføres som forventet, vil Fibertex Nonwovens afgive pligtmæssigt købstilbud til de øvrige aktionærer i Tharreau Industries.

Tharreau Industries er en veldrevet virksomhed, der har en række stærke kompetencer, specielt inden for automobilområdet, hvor virksomheden har en førende position med veletablerede relationer til vigtige kunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096