23948sdkhjf

CSR-event med ambition og kant

Med næste måneds ”In Good Company” i København retter FSC Danmark fokus mod de emner inden for branding og mærkningsordninger, som ellers aldrig får plads ved de store CSR-arrangementer
Talere fra de største virksomheder og NGO’ere i verden mødes i ærlig dialog om CSR, når FSC Danmark i dagene 10. og 11. oktober er vært for det internationale arrangement; ”In Good Company” i København.

Set fra træ- og møbelindustriens perspektiv rummer programmet flere interessante debatter. Bland andet vil Morten Nielsen, Munio, Jesper Panduro, Trip Trap, og Bruce Uhler, Kährs, diskutere, hvordan man som virksomhed kan opbygge sit brand med udgangspunkt i en certificeringsordning som FSC. Arrangementet byder også på en ekskursion med fokus på bæredygtighed i klassisk dansk møbeldesign.

Events mangler faglighed og kritisk sans
Intentionen med ”In Good Company” er at skabe en CSR-event med ambition og kant – noget vi, ifølge FSC, hidtil har manglet i Danmark:

- In Good Company tilbyder mere end den gængse danske CSR-event, der har tendens til at fokusere mere på sponsorkroner end indhold og ofte mangler faglighed og kritisk sans. Bæredygtige grønne tiltag, der giver mening på den lange bane, har det desværre med at drukne i kække idéer og hurtige løsninger, mener Loa Dalgaard Worm, sekretariatsleder ved FSC Danmark.

I rådgivningen oplever hun og de øvrige medarbejdere hos FSC Danmark, at såvel store som små virksomheder dagligt slås med en række emner omkring branding og mærkningsordninger, som aldrig får plads i de store CSR-arrangementer – eksempelvis de svære sider af samarbejde mellem virksomhed og NGO og frygten for beskyldninger om greenwashing. In Good Company tager emnerne ærligt op og kombinerer det med konkrete danske og udenlandske cases.

Konferencen afholdes på Crowne Plaza Copenhagen Towers i København d. 10.-11. oktober, og der er stadig åbent for tilmelding. Læs mere på www.ingoodcompany.fsc.org.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11