23948sdkhjf

Oxford-stol og regnskov under hammeren

Frem til torsdag afholder FSC Danmark sin årlige auktion, der samler midler ind til fordel for skovene.
Der er noget for enhver smag, når miljøorganisationen FSC Danmark for 7. år i træk præsenterer landets største og grønneste FSC-auktion under navnet ”FSC Green Goods”.

En række danske virksomheder har doneret FSC-certificerede produkter til auktionen, som sker i samarbejde med Lauritz.com Roskilde.

Det er for eksempel muligt at byde på en designstol, en familietur i regnskoven, en havebænk fra den nye FDB-serie ”Sammen”, billetter til NorthSide Festival, en knivserie og et bjælkehus. Alle har træelementer, som bærer FSC-mærket

- FSC Green Goods er en helt særlig auktion, fordi den giver de besøgende mulighed for at byde på en bred vifte af produkter, som har med FSC-mærket at gøre, udtaler Loa Dalgaard Worm, sekretariatsleder i FSC Danmark.

Auktionen ”FSC Green Goods” løber fra den 30. april til den 7. maj 2015. Overskuddet går ubeskåret til FSC Danmarks arbejde for at fremme kendskabet til FSC-mærket. Lauritz.com Roskilde donerer således både køber- og sælgersalær til formålet.

Blandt de virksomheder, der har valgt at støtte op om auktionen, er Fritz Hansen, Randers Regnskov, Trip Trap, Frøslev Træ, Søstrene Grene og festivalen NorthSide.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094