23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Frost Boligcenter, Idemøbler og Davidsens Tømmerhandel.
Ny møbelbutik i Herning
Ole Johansen og Helle Frost, som i forvejen har en 3.500 kvadratmeter stor møbelforretning i Sdr. Omme, slog i den forgangne weekend dørene op for en ny butik i Herning.

-Vi har kigget på Herning længe, og da Midtbo Møbler lukkede 1. november sidste år, mente vi at tiden var kommet til at vi begyndte at kigge efter lokaler, siger Ole Johansen til Lyngposten.

Det nye Frost Boligcenter i Herning er på 1.150 kvadratmeter og er åbnet på Engdahlsvej 2 i det tidligere Tæppeland.

Ny Idemøbler i Tårnby
Lørdag den 2. maj slog Idemøbler dørene op for en ny butik på Kirstinehøj i Tårnby, skriver Amager Bladet.

Med sine blot 1.500 kvadratmeter er butikken væsentligt mindre end kædens øvrige butikker, der typisk er cirka 3.500 kvadratmeter. Med mindre plads til rådighed er der tænkt i nye baner, og kunderne får blandt andet mulighed for at købe varer online direkte i butikken.

Davidsens samler elever i Odder
Med virkning fra august 2015 samler Davidsens Tømmerhandel alle elevuddannelser inden for handel på Handelsfagskolen i Odder.

Mens Davidsen i forvejen sender salgsassistentelever med profil i byggemarked og tekstil til Handelsfagskolen, er logistikassistent og handelsassistent med profil i træ og byggematerialer samt værktøj og værktøjsmaskiner nye uddannelser på skolen.

Davidsens Tømmerhandel beskæftiger løbende op mod 50 elever, og de kommer nu alle til at gå på afdelingen ”Byg, Bolig og Design”, der fra august 2015 samler samhørige uddannelser i en nyrenoveret afdeling i Odder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063