23948sdkhjf

Jysk holder tømmermandsfri

Alle 102 Jysk-butikker i Danmark holder lukket søndag d. 13. november i forbindelse med firmaets årlige julefrokost dagen inden.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Til daglig arbejder alle medarbejdere hårdt for at give kunderne et godt tilbud og en god service, når de besøger Jysk-butikkerne. Lige fra medarbejderne på vores lager i Uldum til de ansatte på hovedkontoret og i de 102 butikker landet over. Derfor håber vi på kundernes forståelse, når vi holder lukket denne søndag, så medarbejderne kan nyde lørdagens fest i fulde drag, siger Jan Verhoek, Executive Vice President HR, i Jysk.

Ud over at være en måde at takke medarbejderne på har alle fester også det til fælles, at de er med til at styrke sammenholdet og fællesskabet blandt medarbejderne på tværs.

- I Jysk er det gode sammenhold og det sociale aspekt en af vores helt store forcer, og det er festen med til at styrke yderligere, siger Jan Verhoek.

Som en fast tradition ved festen kåres virksomhedens bedste medarbejdere inden for forskellige kategorier og bliver på aftenen hyldet af kollegerne. Blandt andet årets bedste butik, årets Jysk-elev og årets District Manager.

- Et er en årlig medarbejderfest, hvor Jysks cirka 1.800 medarbejdere i Danmark og deres ledsagere er inviteret til et brag af en fest
- Hvert år vælges et tema for festen. I år holdes den under temaet "Club Jysk"
- Festen bliver holdt i Odense Congress Center, og alle deltagere bliver tilbudt overnatning på et nærliggende hotel
- Årets konferencier er Adam Duvå Hall, og de musikalske indslag tæller blandt andet Suspekt og Liga.
- Lignende fester holdes også for medarbejderne i de øvrige Jysk-Nordic lande.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082