23948sdkhjf

Værktøjsmager laver vendbare borde

Jacob Krogh haren baggrund i produktudviklingen hos Tvilum-Scanbirk og med specialinventar til detailbranchen.

For et år siden hoppede han ud med eget firma ”og lidt lånt gulvplads på en messe”, som han beretter om.

Siden er det blevet til aftaler med op imod 100 butikker, og i år havde han egen messestand på Møbelmessen i Vejle i første uge af november.

Med Krogh Design vil han bryde igennem til markedet med et vendbart bordsystem. Enten med højtrykslamineret HPL-overflade eller stærk og ridsfri nanooverflade. Idéen er, at man kan vende pladen og have den ene farve den ene dag og en anden farve den anden dag.

- Det gør, at man være lidt modig og vælge en skrigende orange, og så kan man være forsigtigere og have et hvidt bord den næste dag, siger Jacob Krogh.

Bordbenene er af rustfrit stål, og fordi bordet er vendbart, er de runde benbeslag nødt til at indgå som et unikt, æstetisk indslag på bordoverfladen.

- Jeg er uddannet værktøjsmager, og det har nok givet mig en anden tilgang til det at designe et møbel, og det får mine borde til at skille sig ud, siger han.

Markedet i dag er Danmark og en smule i det øvrige Norden, men Jacob Krogh ser et potentiale alle steder, hvor skandinavisk design er efterspurgt.

- Så det skal da helt klart ud alle tænkelige steder, og jeg tænker først på englænderne, hollænderne og tyskerne, for hvem det nordiske repræsenterer det stramme udseende. Også selv om benene leger lidt med den italienske stil, siger Jacob Krogh.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082