23948sdkhjf

Studerende lavede vindermøbel for Cube Design

Gruppe fra Aalborg Universitet vandt innovationskonkurrence.
Sammen med erhvervsmøbelproducenten Cube Design har studerende på Aalborg Universitets Institut for Arkitektur og Medieteknologi udviklet forslag til nye produkter, som kan indgå i Cube Designs sortiment.

Ved arrangementet - den såkaldte Innovation Cup 27 - præsenterede ti grupper med i alt 42 studerende deres ideer for et dommerpanel. Vinderne løb med sejren, fordi de med fuldt fokus på detaljer og funktionalitet havde skabt et unikt møbel, Cody, til fremtidens kontormiljø.

Innovation Cup 27 var afslutningen på projektet Design Boost, som har skabt aktiviteter, der giver danske træ-, møbel- og interiørvirksomheder mulighed for at samarbejde med designere om at skabe merværdi i produkter via design. Studerende fra Aalborg Universitet har igennem flere intense måneder udviklet møbler, der opfylder forskellige behov inden for kontor- og arbejdsmiljøer, ud fra opgaver stillet af Cube Design.

- I har skabt et ikonisk møbel, som vi kan integrere i vores produkt-portefølje. Cody kan gøre en forskel for os. Det har stor branding-effekt, og Cube Design kan blive kendte som dem med Cody, sagde administrerende direktør Benny Sørensen fra Cube Design henvendt til vinderne.

Det skulpturelle og funktionelle vindermøbel, Cody, var i tråd med design-briefet skabt til at indgå i fremtidens arbejdsmiljø.

- Cody er bygget op omkring værdier, der balancerer mellem privat- og arbejdsliv. Den byder på flere brugsmuligheder, både som kontormøbel og som loungemøbel. Den indbyder til samarbejde, men samtidig har man hver sin zone på grund af møblets vinkler, forklarer Yussef Karim fra vinderholdet.

Ideen med Cody-møblet var at skabe et arbejdsrum, der understøtter brugernes behov på en uformel måde. De studerende bag møblet forestiller sig, at Cody har stort potentiale på markedet, fordi den kan fungere i forskellige miljøer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078