23948sdkhjf

Tømrer etablerer alternativ til tegnestuekoncerner

Med knapt 20 års erfaring med konstruktionsarkitektur har Mads Mikkelsen slået sig ned som selvstændig med designstudiet Præg Studio i Silkeborg.
- Jeg har længe haft en vision om at skabe et kreativt alternativ til store tegnestuekoncerner. Min baggrund som bygningskonstruktør og tømrer betyder, at jeg har mulighed for at bidrage til alle dele af processen, og for mig giver det stor faglig tilfredsstillelse at være tæt på og involveret i et projekt. Erfaringsmæssigt er det for mange kunder trygt med et tæt personligt engagement, fordi både nybyg og renovering af eksempelvis en bolig, er en kæmpe og vigtig beslutning for de fleste mennesker og familier, siger Mads Mikkelsen,som netop har etableret sig eget designstudie, Præg Studio, i Silkeborg.

Herfra tager han udgangspunkt i at udvikle arkitektur, renoveringsprojekter, butiksindretning, boligdesign og boligindretning til både private og erhvervskunder.

Mads Mikkelsens baggrund er blandt andet knapt seks år hos Årstiderne Arkitekter i Silkeborg. Desuden etablerede han med en kompagnon for seks år siden konstruktionsvirksomheden MikkelsenFrame, der blandt andet som den eneste på det danske marked rådede over maskiner til at producere traditionelle danske tømmer- og bjælkekonstruktioner. Virksomheden solgte de to siden til en større entreprenørkoncern i Kolding.

Den akkumulerede faglige indsigt bliver nu fremover fundamentet i Præg Studio, som allerede er i gang med en række projekter. Han har netop afleveret tegninger til et unikt sommerhus ved Vestkysten, som skal stå klar til brug i foråret, han er også i fuld gang med renoveringsprojekter og har lavet flere kreative butiksindretningsopgaver i ind- og udlandet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.595