23948sdkhjf

Digital møbelforhandler er gået over grænsen

Når man handler på nettet, er der egentlig ingen grund til kun at sælge til danske kunder.

Så nu udvider den digitale møbelforretningen Unoliving i Aarhus til det norske marked og har åbnet hjemmesiden Unoliving.no.

- Det har fra dag ét været meningen, at Unoliving.com skulle ekspandere. Først skridt på vejen var at få et solidt greb i det danske marked, og få opbygget et stort sortiment af møbler og interiør. I dag har vi over 8.300 varenumre i vores system og med det nye selskab i Norge, er vi nu klar til at kopier vores koncept til det norske marked, siger kommerciel direktør, Rasmus Krath.

Unoliving, som har eksisteret siden 2012, har formået at fordoble omsætningen hvert år. Den succes skal nu gentages i Norge, og der er planer om at træde ind på flere markeder.

- At Norge blev det første, nye marked som vi går ind i, var ikke nogen tilfældighed. Boligstilen og efterspørgslen på møbler i nordisk stil er meget lig det vi kender i Danmark. Faktisk fik vi allerede inden vi gik ind i Norge, henvendelser fra Norske kunder, og nogle var så interesseret i at købe nogle af vores møbler, at de tog på ferie i Danmark blot for at kunne få møblerne med hjem, siger Rasmus Krath.

Hvilket land der bliver det næste i rækken vil Rasmus Krath dog ikke ud med, men udvidelsen af Unoliving stopper ikke her, lover han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078